Fotografie actief : Paddestoelen

geplaatst in: Fotografie actief | 0

Een fijne en creatieve fotografie actief, met een leuke opdracht, het fotograferen van paddestoelen. de dag werd gezegend met prachtig weer toen we met een aantal leden onder begeleiding van Sacha naar het mooie bos in Rheden mochten vertrekken. Eenmaal aangekomen bleek dat een aantal clubleden de dag terdege hadden voorbereid en gewapend met paraplus, flitsers, led lampen etc. op zoek gingen naar de mooiste paddestoelen. Geniet van de resultaten van deze dag .

Fotografie actief: Studio fotografie.

geplaatst in: Fotografie actief | 0

Fotografie actief: Studio fotografie

Op deze avond georganiseerd door clublid Elja , hebben we een aantal modellen die door enkele leden meegenomen waren, mogen fotograferen. Succesvolle avond mede dankzij het ter beschikking stellen van hun apparatuur en tips van o.a. Rob & Rob , Elja en Huub. Hierdoor is het een hele leuke en leerzame avond geworden waarvan het prachtige resultaat hieronder te vinden is.