Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oostvaardersplassen

29/04/2018 @ 08:30 - 16:00

Voor 25 februari staan de  Oostvaardersplassen op de agenda.  Willy en Thea hebben wat onderzoek gedaan en even contact gehad met een medewerker van Staatsbosbeheer/Buitencentrum Oostvaardersplassen.
Deze medewerker liet weten dat de Oostvaardersplassen in de wintermaanden voor een groot deel niet toegankelijk is voor publiek maar dat het Oostvaardersveld een zeer goed alternatief is. Door het Oostvaardersveld lopen 4 wandelroutes t.w. Weidepad, Moeraspad, Bospad en Lange Pad.
De medewerker  adviseert het Lange Pad van ong. 7 km en dit is de paarse route. Een prima afstand lijkt ons.  De route begint bij het Buitencentrum in Lelystad.
De openingstijd van het Buitencentrum is van 10.00 tot 16.00 uur. Het is ongeveer 1,5 uur rijden. Wanneer we nou om 08.30 uur vertrekken kunnen we daar rond 10.00 zijn en op ons gemak deze route volgen. Fotograferen houdt natuurlijk op maar in ong. 4 a 5 uur moet het toch goed te doen zijn.
In het Buitencentrum is koffie/thee en een broodje verkrijgbaar. Daar kunnen we dus zowel voor- als achteraf gebruik van maken.
Zie ook onderstaande link voor meer informatie over het gebied.
Graag doorgeven aan Thea en Willy wie er meegaan.

 

 

Gegevens

Datum:
29/04/2018
Tijd:
08:30 - 16:00
Site:
https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/oostvaardersplassen/routes

Organisatoren

Willy van Dreumel
Thea Teijgelaar

Locatie

Oostvaardersplassen
Bekijk de site van Locatie